Welkom bij LME Industrial Piping

Pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die wij al sinds 1990 aan de industrie leveren.

Door de jaren heen hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zetten wij in met het oog op een betere procesvoering binnen de activiteiten van onze industriële klanten of bij de realisatie van hun industriële projecten.  Met een frisse elan spelen wij hier op in.

Deze diepgaande knowhow stellen wij graag ter beschikking van onze klanten. Klanten die zich steeds meer toeleggen op hun kernactiviteiten. Voor specifieke vraagstukken rond piping, pijpleidingen, buisleidingen, kunststof leidingen en kunststofconstructies, industrieel mechanisch onderhoud, mechanische constructies van allerhande industriële componenten, zijn wij een betrouwbare en solide partner.

Onze troeven


Wij denken mee, ontleden het probleem, ontwerpen, bouwen en installeren de oplossing en zorgen er ook voor dat die oplossing optimaal operationeel blijft.
LME beschikt over moderne werkplaats en gemotiveerde montage teams waar de fierheid van het vakmanschap nog duidelijk aanwezig is.  Met onze 40 medewerkers pakken wij projecten aan waar pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen, kunststof, mechanische constructies en mechanisch onderhoudswerken in voorkomen. Dit alles met kennis van zaken en met respect voor kwaliteit en levertijd.

Dankzij de kunde van onze werknemers, hun inzet, ervaring, en flexibiliteit slagen wij er steeds opnieuw in onze klanten grote voldoening te schenken. Van een kleine constructie tot een ingewikkeld piping projecten, LME is uw aangewezen partner. 

Om ons portfolio van oplossingen zo groot mogelijk te maken, werken we voor sommige opdrachten nauw samen met strikt geselecteerde, gespecialiseerde huispartners. Door die flexibele netwerk-structuur kunnen wij ook kostmatig bijzonder competitief op de behoeftes van onze klanten inspelen.
Ons doel


LME  : kennis, vakmanschap én service inzake pijpleidingen en laswerken,  sinds 1990 tot uw dienst !

LME heeft als voorname missie haar klanten bij te staan bij het realiseren van hun industriële projecten binnen een reeks vooraf bepaalde contouren.
Daarnaast heeft LME zich als doel gesteld de prestaties en de bedrijfszekerheid van het productieapparaat van haar klanten te optimaliseren.

Uw productiviteit of het welslagen van uw project is onze eerste zorg.


Vraag info


Las- en montagewerken engineering industriele pijpleidingen
Laatste nieuws

LME is uw partner voor industriële piping:  wij produceren en plaatsen pijpleidingen, voeren laswerken uit en brengen kunststofverbindingen aan
.Leveringen

Het leveren van al de nodige materialen en appendages voor het uitvoeren van de werken op basis van sleutel op deur project.

Veiligheid

LME is een VCA** gecertificeerde onderneming